Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Η ΑΕΚ πλήρωσε τα χρέη της μέχρι και το τελευταίο ευρώ

Σε διάφορους οπαδικούς "κύκλους" διακινούνται non papers για το αν η ΑΕΚ έχει "ηθικό" δικαίωμα να μιλάει από τη στιγμή που με μια "πτώση" στη Γ' Εθνική "βγήκε λάδι" και επανήλθε "καθαρή" στα πράγματα.

Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί τα χρέη της ΑΕΚ έχουν ονοματεπώνυμο, ο άνθρωπος που έφτασε την ΠΑΕ σε αυτή την κατάσταση δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Η Δικαιοσύνη είχε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τον έκρινε ένοχο, όλα τα στοιχεία υπάρχουν στα συρτάρια. Η ΑΕΚ πλήρωσε ακριβά τα χρέη της, τόσο με το άρθρο 44, όσο και με τον υποβιβασμό της στη Γ κατηγορία, μιλάμε για υπέρογκα ποσά τόσο από τις δόσεις και τους διακανονισμούς από το 2004, όσο και από την υποβάθμιση της εμπορικής της αξίας πέφτοντας στην τρίτη κατηγορία, χωρίς τηλεοπτικά συμβόλαια, χωρίς χορηγίες Super League, χωρίς συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και "μηδενισμό" στους πίνακες της UEFA.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που πλήρωσε τόσο ακριβά και με τόκο τα χρέη της. Αυτό να τονιστεί και να το περάσετε σαν δικό σας παιδιά.

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε αυτοί που μας κατακλέψανε 20 ολόκληρα χρόνια, αυτοί που έπιναν ακριβά κρασιά στα μπουθ με υπουργούς κυβερνήσεων, που...
συναντιούνται σε πολυτελή διαμερίσματα και βίλες, σε ακριβά εστιατόρια και ξενοδοχεία και κλείνουν με απευθείας αναθέσεις δουλειές δισεκατομμυρίων σε βάρος του ελληνικού λαού, που κρατικοί λειτουργοί με το κατάλληλο αντίτιμο τους κάνουν εξυπηρετήσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ και τους βάζουν τις υποθέσεις τους σε συρτάρια και σε παλιές κούτες σε αποθήκες και ύστερα σε τζάκια για προσάναμμα.

Αυτοί που έκαναν γήπεδο σε βάρος της ΑΕΚ, αυτοί που έπαιρναν εκατομμύρια από την UEFA σε βάρος της ΑΕΚ, αυτοί που είχαν υπαλλήλους σε κάθε θεσμικό όργανο της παράγκας. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε αυτοί για την ΑΕΚ.
Να τα γράφετε με δικά σας λόγια παιδιά όλα αυτά σαν να είναι δικά σας.