Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Άλλη υπόθεση ο μπασκετικός Ολυμπιακός

Την Κυριακή 13/03 και ώρα 17:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Διαβάζουμε για τα μέτρα προστασίας που παίρνει η ΚΑΕ ΑΕΚ, με προστατευτικά δίχτυα ασφαλείας και άλλα τέτοια που γίνονται εδώ στο μπανανιστάν για να προστατευθούν οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας από τους Μογγόλους της εξέδρας. Αυτά είναι πράγματα που δεν αρμόζουν στην ιδιοσυγκρασία μας αλλά απαραίτητα από την πλευρά της ΚΑΕ ΑΕΚ για να μην έχουμε τίποτα δράματα.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ είναι μια άκρως διαφορετική υπόθεση και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται από την πλευρά μας όπως το αντίστοιχο βρώμικο ποδοσφαιρικό τμήμα του.

Δεν υπάρχει μίσος για τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Είναι μια τεράστια Ευρωπαϊκή ομάδα, πρώτη ή δεύτερη καλύτερη ελληνική ομάδα, είναι πρωταθλητές Ευρώπης και...
έχουν απίστευτα καλό ρόστερ και αξιόλογους Προέδρους.

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν μας έχει κλέψει τίποτα, δεν έχει κερδίσει στις πλάτες μας, δεν μας την έχει φέρει ποτέ.

Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τον αντιμετωπίζουμε όπως τον "άλλο".

Την Κυριακή πιθανότατα θα χάσουμε με μισό καλάθι ή με 50 πόντους διαφορά. Αν θα κερδίσουμε θα είναι τελείως τυχερό αποτέλεσμα. Ο ρόλος μας είναι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, να την εμψυχώσουμε, να χειροκροτήσουμε τους παίκτες και να δώσουμε κουράγιο στους ανθρώπους της ΑΕΚ να δημιουργήσουν μια μεγάλη ΑΕΚ που θα ξανακερδίσει τη χαμένη λάμψη της.

Η ΑΕΚ είναι τεράστια ομάδα, είναι η Βασίλισσα της Ευρώπης, είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που πήρε ευρωπαϊκό τίτλο. Να είμαστε υπερήφανοι για την Ιστορία μας και να προσπαθούμε να ξαναγίνουμε πρώτοι γιατί αυτή η θέση μας αρμόζει.

Όταν θα λήξει ο αγώνας η αντίδραση θα πρέπει να είναι χειροκρότημα τόσο για τους νικητές όσο και για τους χαμένους.