Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Η Νέα Δημοκρατία παίζει φουλ Ολυμπιακό

Με νύχια και με δόντια προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα

Όλες οι Κυβερνήσεις ανέκαθεν είχαν μια ιδιαίτερη προτίμηση στην ομάδα του Πειραιά, βέβαια αυτή η "αμοιβαία" συμπάθεια δεν είχε να κάνει μόνο με τα οπαδικά κριτήρια του εκάστοτε αρχηγού και του επιτελείου του, αλλά και με πολλά άλλα πράγματα που είναι αλήθεια ότι δεν δυσκολευόμαστε ιδιαίτερα για να τα σκεφτούμε.

Είναι γνωστό ότι ο Πάνος Καμμένος αν και δηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ, αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν το κόμμα του οι "Ανεξάρτητοι" Έλληνες... δεν "δυσκολεύτηκαν" να πάρουν θέση υπέρ του "ολυμπιακού ιδεώδους"..., θα λέγαμε ότι το ίδιο συμβαίνει και για τη Χρυσή Αυγή που πιο δειλά και χωρίς πολλά καρφώματα επίσης στάθηκε στο πλευρό του δαφνοστεφανωμένου έφηβου.

Φυσικά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για...
το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία που πολλάκις βρέθηκαν εκτεθειμένοι στα μάτια της κοινής γνώμης αλλά ο "έρωτας" δεν κρύβεται και δεν χαμπαριάζει από τα λόγια του... κοσμάκη.

Πάμε στα "φρέσκα κουλούρια" όμως. Στην Ελλάδα της κρίσης και της φτώχειας, κάποιοι πάνω από το κράτος, πάνω από σημαίες και χρώματα, εξουσιάζουν και δεν λογαριάζουν τίποτα γιατί παίζουν "μπάλα" χωρίς αντίπαλο. 

Ο Συριζα ανήμπορος να βάλει φρένο στα φαγανά παιδιά αλλά και η Νέα Δημοκρατία πανέτοιμη να προσφέρει υπηρεσίες εκδηλώνεται κάθε στιγμή όλο και πιο έντονα.

Σας βλέπουμε. Φιλάκια. Γάτα Περσίας